Vastgoedonderhoud

Bij RCR Diensten kunt u altijd terecht voor onderhoud aan of verbouwingen van uw pand of woning. Wilt u een (bouwkundig) advies, is er (kleine) schade, of bent u op zoek naar een partij voor onderhoud of werkzaamheden aan een woonruimte of een bedrijfspand? Neem gerust contact met ons op.

Adviezen

RCR Diensten is ook uw adviseur bij (particuliere) bouwprojecten. Een dakkapel die minder solide lijkt dan u had verwacht, timmerwerk dat kwalitatief tegenvalt of kozijnen die niet goed sluiten. Die verbouwing of renovatie waarvan u zich zoveel had voorgesteld, kan soms behoorlijk tegenvallen. Maar ook in het voortraject kunt u voor vragen komen te staan waar u niet zomaar het antwoord op weet.

Zit het bouwplan voor de serre wel goed in elkaar of kan dat tussenmuurtje wel verplaatst worden? Momenten waarop u behoefte heeft aan een onafhankelijke en deskundige adviseur. Die adviseur heeft u gevonden. Voor meer informatie over beheer, onderhoud of verbouwen kunt u gerust contact met ons opnemen.

RCR Diensten in Purmerend - Vastgoed onderhoud en meer

Kleine schades

Het komt vaak voor dat onvoorziene schades zich voordoen binnen een gebouw. Denk hierbij aan gebroken glas, een gat in een muur, of een stelling dat in elkaar is geklapt. Ook voor deze schades, wel of geen spoedgevallen, kunt u contact opnemen met RCR Diensten. Binnen de snelst

mogelijke tijd wordt er een medewerker beschikbaar gesteld om u te ontlasten van het probleem.
Neem gerust contact op als u vragen hierover heeft. U kunt bij RCR Diensten terecht voor alle voorkomende werkzaamheden aan woonruimten en bedrijfspanden.

RCR Diensten onderscheidt zich in service, flexibiliteit, kwaliteit en de mogelijkheden m.b.t. de te leveren diensten.

Call Now Button