Ongediertebestrijding

RCR Diensten kan u helpen bij het oplossen van een probleem met verschillende ongedierte. Dankzij verschillende middelen en mogelijkheden, kunnen wij verschillende problemen snel voor u verhelpen. En let op: Dit kan zelfs binnen 24 uur!

Het werkgebied van RCR Diensten strekt zich uit over heel Nederland en België. RCR Diensten weet haar klanten kwaliteit te leveren, binnen een zeer spoedige periode. En met ongedierte wil de klant vaak niets liever, dan dat dit probleem snel tot het verleden behoort.

RCR Diensten in Purmerend - Vastgoed onderhoud en meer

Wespenplaag

Wespennesten kunnen niet alleen erg vervelend zijn, maar kunnen ook een gevaar vormen binnen uw omgeving. Voor personen met een allergie, of een overgevoeligheid voor wespensteken, kan een wespensteek zelfs dodelijk zijn. Het is ten strengste af te raden om zelf deze wespennesten te verwijderen.

RCR Diensten in Purmerend - Vastgoed onderhoud en meer

Muizenplaag

Muizen en ratten; de één vindt ze schattig, de ander rent er gillend voor weg. Hoe dan ook, een muizen of rattenplaag in uw bedrijf of zelfs woning/ directe omgeving is niet fijn en kan voor een hoop problemen zorgen. Daarbij is het zo dat deze dieren veel ziekten kunnen spreiden.

RCR Diensten in Purmerend - Vastgoed onderhoud en meer

Spinnenplaag

Spinnen vormen in Nederland over het algemeen geen gevaar voor de mensen. Toch heerst er een grote angst om deze kleine dieren. En dat terwijl een beet vrijwel geen extra medische aandacht nodig heeft.

RCR Diensten in Purmerend - Vastgoed onderhoud en meer

Kakkerlakkenplaag

Een kakkerlakkenplaag in huis of in uw werkomgeving is erg vervelend. Buiten het feit dat ze er eng uitzien, brengen ze een onaangename geur met zich mee die vooral blijft hangen rondom eten en voorwerpen waar de kakkerlakken mee in contact komen.

RCR Diensten onderscheidt zich in service, flexibiliteit, kwaliteit en de mogelijkheden m.b.t. de te leveren diensten.

Call Now Button