Over RCR Diensten

RCR Diensten biedt klanten verschillende diensten aan, m.b.t. vastgoed onderhoud, waarbij wij ons vooral richten op het bieden van goede service en het verlenen van topkwaliteit voor onze klanten, binnen de afgesproken tijd, met veel flexibiliteit.

Waar het begon

Na jarenlang gewerkt te hebben in een facilitaire omgeving binnen de detailhandel sector, is Ruud Roodveldt (Directeur RCR Diensten) in 2012 begonnen met de start van zijn organisatie RCR Diensten. In de loop van de laatste jaren heeft de organisatie al met veel verschillende grote en kleine partijen (particulier en zakelijk) samen mogen werken.
RCR Diensten wil voor haar klanten dát puzzelstukje zijn dat zij zoeken.

RCR Diensten in Purmerend - Vastgoed onderhoud en meer

Ruud Roodveldt

Kwaliteit & ervaringen

Hoewel de organisatie nog jong is, heeft RCR Diensten al veel samenwerkingen met tevreden, grote klanten op haar naam staan.

– Blokkergroep
– Spar
– River Island
– JD Sports
– Marqt

– Markthal Rotterdam
– Lidl
– Noppies
– Diverse woningbouwverenigingen
– Diverse bouwondernemingen / aannemers

Waarom samenwerken met RCR Diensten?

RCR Diensten onderscheidt zich in service, flexibiliteit, kwaliteit en de mogelijkheden m.b.t. de te leveren diensten.
Met zeer veel ervaring op het gebied van project begeleiding en alles m.b.t. facilitaire zaken kunt u professionaliteit en topkwaliteit verwachten van ons werk. RCR Diensten streeft naar goede service en topkwaliteit voor zowel haar partners als haar klanten. En een goede samenwerking met zeer goede resultaten.

Neem de proef op de som en kijk eens wat onze organisatie voor u kan betekenen. Mocht u vragen hebben naar de mogelijkheden, neem gerust contact met ons op.

Klanten van RCR Diensten

RCR Diensten onderscheidt zich in service, flexibiliteit, kwaliteit en de mogelijkheden m.b.t. de te leveren diensten.

Call Now Button